Saturday, October 27, 2012

Sambut Air Hujan Guna Tangan?

Posted by Norazo at 6:41 PM
Salam Aidiladha semua!!! Im in Victoria Island of Labuan heheheh...

Berbalik pd tajuk d atas. Sambut air hujan atau dalam bahasa standard tadah air hujan. Masa kecik2 semua budak suka main hujan including me. sapa yg x suka la kan. Tp org tua kita mst x benarkan kita main hujan dgn alasan nanti demam which is true la.

Oleh demikian, aku pn x beranila main hujan sbb takut kna marah then demam. So utk mengubat hati yg lara aku pn suka sambut air hujan. Tp my brilliant mommy akan marah dan akan ckp "jangan sambut air hujan nanti jadi pencuri!!" mak aihhhh punyala aku takut jadi pencuri aku pn takut sambut air hujan. Hahaha!!

Ajaibnya, even aku dah besar panjang pastu, even sekarang ni aku akan teragak2 main sambut air hujan guna tangan. Bukan sbb jadi pencuri tp entahla..mmg dr kecik dah dididik macam tu so i feel is like a sin for me to do so. My mom is a brilliant woman ok i tell you...

Byeeee

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos