Friday, August 10, 2012

Kecantikan Itu Sesuatu Yang Subjektif

Posted by Norazo at 1:29 AM
Salam Ramadhan...
Terus kpd tajuk d atas. Aku selalu dengar tajuk d atas. Tp terus terang aku katakan AKU TAK PAHAM. Until bruuuu tak sampi setengah jam yg lalu. Apa yg dimaksukan sbg subjektif??? Klu kita exam ada objektif dan subjektif kan. Klu objektif abcd klu subjektif kna hurai. Maksudnya, kecantikan seseorang itu ditafsir secara berlainan oleh setiap orang seperti karangan esei time study2 dlu. Skg juga bru aku paham maksud ayat "beauty lies in the eyes of the beholder" sama kan hehe

Knp aku tiba2 ckp subjek ni?? Sbb baru2 ada artis dtg tmpt kitorang. Satu tu ensem n berbakat satu tu x ensem tp berbakat. Semua org time tu nk begambar ngan ensemboy. Yg x ensom ni beberapa kerat jer klu dibanbandingkan ngan ensemboy td. melihat kpd situasi tersebut aku sebakkkk.... Aku nk gambr ngan yg x ensem tu tp tiap kali nak begambar dia dah gerak. X sempat. Yerlah sapa yg nak stay bila tgk org sebelah kena serbu kita x brp kna layan kan.

Walau bagaimanapun, ingin aku jelaskan d sni bhwa beliau yg z esnsom tu banyak peminat d kalangan kitorang siap dpt tepukan gemurh lagu

To him : good luck!

4 comments:

maiya on August 10, 2012 at 9:39 AM said...

hehehe lutsu pulak..

Norazo Aslan on August 10, 2012 at 11:15 AM said...

Penulisan mengantuk

maiya on August 11, 2012 at 2:28 AM said...

geng..aku mau share post aku tulis masa aku dpa..
http://maszupe.blogspot.com/2008/12/i-amme.html

i think i whine over same things u're facing now..sahring is caring..lucu jak klu baca balik bah..

.::puterism::. on August 13, 2012 at 12:21 PM said...

sape artis tu? muahahaha.

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos