Monday, June 25, 2012

Tempoh berkursus!

Posted by Norazo at 7:32 PM
The 3rd week of kursus tp badan x juga kurus hahaha walaupun hari2 kna cepat kna senaman tp aku maintain begini...
Bnyk yg aku belajar d sni. Belajar disiplin, belajar mematuhi masa, belajar bangun pagi, menghargai kawan... Etc walaupn penat tp ada juga slot2 yg fun..
Sepanjang d sni aku sangat2 menghargai nikmat tido yg sebenar. Pantang ada peluang aku akn tido oooo indahnya tidooooooo (time ni pn mataku dh layu. Tp nak maghrib dah)
Ada 25 minggu lg tolak minggu ni so berusaha!!!!

3 comments:

.::puterism::. on June 26, 2012 at 1:02 PM said...

fighting!

.::puterism::. on June 26, 2012 at 1:02 PM said...

16

maiya on June 26, 2012 at 6:14 PM said...

Keep blogging! jangan jadi mcm saya..hehe

http://www.maszupe.blogspot.com/2011/01/nothing-to-mumble-about-tapi-ingin.html

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos