Saturday, September 17, 2011

I'm feeling unwell

Posted by Norazo at 12:13 AM 0 comments
Aigooo.. Im feeling unwell. I got a flu and a cough in one package! How sweet is that. Though it is uncomfortable but, i embrace these feeling with arm and heart wide open... Tomorrow i'll be attending tirex's wedding. And tonight she has done with her akad and now she officially a WIFE! My friend erin attending her nikah and she hAppily share the sneak peak and details for the whole event including her nervousness hehe... Plus some pictures...

I am still unwell ... And now i want to sleep baby... Bye xoxo

Friday, September 16, 2011

Wake Me Up When September End..

Posted by Norazo at 9:09 PM 0 comments
I was sitting in the little room of mine when suddenly something struck my mind... IT'S SEPTEMBER!. Then i remember the song by GreenDay "Wake Me Up When September End". The song was released when i was still in my diploma years. 2005 if i remember correctly..

September come... September go... im still the same.. aigoo.... suddenly i feel my laptop screen was bright and hurt my eyes... currently im listening to Yuna "Random Awesomeness" Some of the lyrics are "i'll turn something random to something awesome" and "what happened on your 24th birthday?"

Did i ever turn something random to something awesome?? i can't recall any....what am i doing all this years except for studies and going for works?? aigoo i hate to admit i live a quite boring LIVE hmmm.. what's the plan now?? what's the deal now??? This taking over my head again... EMPTY!

What happend on my 24th birthday?? i remember... my father deposited me a car. and that car currently park nicely at my hometown. That car, which i pay every month but i barely able to drive... cumulatively for the past 2 years i only manage to sit myself behind the steering 30 times kot... aigoo i miss my 24th birthday present... however, i still love and cherish my mom's SAA! Thank you for being here SAA..

So, should somebody wake me up when September end??? No need.. i can do it myself .. with determination and hard work ... hehehehe bye

xoxo

Enjoy Yuna everyone!! She's amazing ^___^




Wednesday, September 7, 2011

Sigh....Sigh... Sigh...

Posted by Norazo at 2:32 PM 0 comments
Sigh.... sigh..... sigh....
The time is coming for me to leave this island...
I have 3 more hours before departure...
I have 6 more days before the presentation...

Sigh.. sigh... sigh...
I don't know when will i'll be back...
Sometimes i wish im not coming back..
The thought of leaving after spending almost 2 weeks is unbearable...

Sigh... sigh... sigh..
The weather is hot
The sun really did a good job here..
The birds are tweeting
but... the wind not blowing... the banana leave barely moving
and here i'm observing...

Sigh...sigh...sigh...
What will happen next?
Only GOD knows best...
I hope only happiness .. stress stress go away...
Dont come anywhere near me, my family and my friends around me...

Sigh... sigh... sigh...
My mom look so sad...
One by one her children leaving her...
After waiting anxiously..
Now we're leaving...

Sigh ...sigh... sigh....
I miss this place already...
Though i'm still here...
I miss this place already....

-end-

XoXo

Tuesday, September 6, 2011

Tommorow im going back!

Posted by Norazo at 7:09 PM 0 comments
Salam olss!!

Tommorow im going back!
My heart is very heavy right now...
I feel like im carrying a stone inside me...
The biggest stone ever!!!

From where i sit now i can hear A preach from our mosque just a few block from my home
I think is a good move
From where i sit now i can see the moon..
The sky is clear but i can only spot one star...
From where i sit suddenly a cat appear... Looks just like Paula hehe
And from where i sit i can hear my korean song from the gretest love blog!
I am currently sitting under the sky, thinking... Dreaming.... Observing....

Now i spot 2 more stars... 싸방 싸방 hehehe

Hmmmmm.... Bye.. Xoxo

Monday, September 5, 2011

Ambuyat

Posted by Norazo at 11:53 AM 3 comments
Ohoooo...

Hari ni aku rajin sbb sudi untuk membuat 2 entries in one morning hehehe...

Hari ni aku mo berkongsi pasal ambuyat sbb Puter and Fahi request nak makan benda ni. Honestly benda ni senang jugak tp aku x pernah buat. makan pernahla. Sebelum kita bercakap apa itu ambuyat terlebih dahulu kita kena tau ambuayat dari apa. Actually, ambuyat ni makanan yang istimewa yang boleh didapati di Sabah, Sarawak dan Labuan. Walau bagaimanapun, different kaum call it differently. Tp cara pembuatannya sama sajalah.

Bagi suku kaum Brunei dan Kedayan, kami memanggilnya ambuyat. Actually ambuyat adalah nama makanan tu selepas ia selesai dibuat. Sebelum ianya jadi ambuyat, ia digelar ambulung. Ambulung ni juga dikenali sebagai 'sagu' in general termlah. My personal favourite kalau makan ambuyat ni kena ada sayur hijau dan ikan bakar. Terangkat beb hehehehe.. tp again different kaum cara makannya berbeza. Ambuyat ni yang paling penting jugak adalah pencicahnya. Honestly, aku hanya akan makan pencicah yang my lo tau buat sahaja. As i pernah mentioned, aku ni x pandai makan belacan kan. Tp ada exceptionnya lah. Kalau ia dari air tangan both my parents aku akan makan. kalau org lain agak susah bagiku dan memang susahlah. So pencicah yang bapaku cipta ni memang dia letak sedikit belacan bakar, air limau kasturi, cili padi, garam, dan bawang merah. aigooooo sedappp ooooo... hehehe... ohh satu lagi, makan ambuyat ni kita telan terus jangan digigit k sbb ambuyat ni macam gam. My abang x pandai makan ambuyat so dia akan cakap kami makan gam. Ironically my brothers semua x suka makan. Only me and my mom. My dad tukang buat jer tp dia x makan sangat hehe

Aku tak tau pasal kaum lain, tp bagi kaum Brunei ambuyat ni kami makan guna sejenis alat yang dipanggil 'candas'. Candas ni umpama chopstik tp chopstik tu ada 2 batang kan utk jadi chopstik. Candas ni buluh yang dibelah tapi tak putus! ahh susah la aku mo terangkan dalam bahasa yg kebangsaan nanti aku akan sertakan gmbr so semua org boleh tengokla k.

Menurut my dad, makan ambuyat ni kena berebut baru sedap hahaha... aku pn tak pasti kesahihannya sebelum ni tp aku pernah makan berebut jugak dulu so memang sedapla hahhaha... masa zaman study di sarawak dulu my friend dr Sabah pernah buat. So tau2lah asrama kelengkapan x cukup kan so kitorang makan cicah sardin jer tp sedapppp ok hehehe...

Oklah pictures juseyoooo2

ni adalah ambulung sebelum jadi ambuyat

ambulung yang sudah dilarutkan dengan air suam kita tambah pulak air panas smpi nmpk likat

then gaul macm tu...

then gaul lagi mcm ni hehehe

gaul smpi nampak mcm gam putar putar pantas

mangkuk yang ada sudu tu adalah cicah ambuyat.. sorrylah malas mo crop gmbr ni hehe

ni adalah candas

siap untuk dimakan. Sila makan dilantai sambil bersila atau bersimpuh yerr

inilah gunanya candas tu gulung2.. kalau x pandai boleh jer guna sudu or garfu..

Wassalamm....

Beraya

Posted by Norazo at 10:40 AM 0 comments
Selamat Hari Raya... Assalammualaikum

Lepas baca blog MinMin pasal raya beliau aku pulak terpanggil utk update pasal my raya so far...
So far so good hahaha.. bagi aku tiap2 tahun raya aku semenjak aku besar ni memang sama ja lah...
hari raya pertama pegi umah my makcik makan.. then pastu pegi rumah pakcik (both saudara paling tua dalam adik beradik my parents)..
Raya kedua pulak perut rasa nak pecah sbb everywhere we went pun makan all the way.. aigoooo... since keluarga kami semakin ramai (additional kakak ipar and 2 cute toddlers) so kitorang guna 2 kereta. and of course i am the second driverla. Org dah kawin naik keta my bro and bujang naik keta aku lak..
Raya ke-3 kitorang open house so ini adalah hari raya terpenat kami sbb org tak putus2 datang. Bayangkan kawan2, kitorang open from 12-4 tp tetamu datang seawal 11 pagi dan tetamu terakhir beredar almost 11pm. Aigoooo almost 12 hours!
Raya ke-4 me mom dah start keja tp petang tu kitorang jalan2 jugakla..
Raya ke-5 pun kitorang beraya petang jer...
Raya ke-6 my adik dua2 balik ke kampus masing2
hari ni raya ke-7 aku tgh taip entry ni dan tiada perancangan nak berjalan tp aku tau me mom bakal paksa aku bejalan sekejapppp lagi...
Raya ke-8 family abangku akan pulang ke Sabah...
Raya ke-9 aku pulak akan pulang ke Putrajaya.. (time sure flies fast)
Raya ke-10 masuk ofis aigooooooo

Pengalaman beraya tahun ni meriah...best.... makan makan dan makan....

Pictures juseyooo....~~

me and Putri

me and alya

hug~~hugs~~


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN SEMUA...


p/s album raya belum sempat upload ke FB lg

Saturday, September 3, 2011

Ice Cream Sarang Joongbo Couple

Posted by Norazo at 9:42 AM 0 comments
Hallo everyone! Happy Raya to all Muslims.. hopefully this year celebration bring joys to us insyaAllah....


Lately i am into our Joongbo couple i dont know why. I love to read the spazzes about them in Joongbo Soompi thread and smile brightly after knowing some minor details. I have to say Joongbo's CSI team is the BEST! After reading some of the spazzes i kinda feel they are together.. the latest spazzes shows that Hyun Joong was dropping the hint of the two of them is actually together.. For a persons who rarely shows his feeling, Hyun Joong was once said he show his affection to a girl through singing! and in his single "Kiss Kiss" the lyrics was so sweet as if dropping the hint that he still with his HwangBuin.. aigoooo i giggle to the max! and if you guys watch his MV, it was soooo WGM scenes speacially the beach. Similar beach, similar building, similar guy, similar acts (driving, running, throwing the girls to the water) however different girl hmmm hahahhaha.. what becoming me??? (bibi stop dreaming you have PPP waiting for you after the holiday!!) here goes the lyrics in English ^^

Yeah, kiss kiss

Like a long dream, like a star, I waited for you
No one else in this world, nothing’s better

The leisure of a cup of coffee
The steps leading me towards you
Are all joys I’ve become familiar with
This isn’t me
I’ve never been this way before
It’s because it’s you

Oh, I won’t stop
I’m loving you
So we can draw a dream of lasting color
To love with you
Only you can provide this magic for us

Kiss kiss
I want your kiss kiss
Sweet kiss kiss
Oh, baby, baby
I wanna kiss kiss
I need your kiss kiss
Just the two of us, kiss kiss
Oh, baby, baby

Like TV, like a dream, I feel like I’m the star
The world is our stage and we are on it
Whenever a good movie premieres
Whenever new music comes out
You’re the first person I think of
I’m not this kind of guy
I’ve never been this way before
It’s because it’s you

Remember he was the star during WGM ohh so cute la this guy (Jujue dont worry he's all yours hehehe) . Therefore, to show my affection to the couple i actually made a video tribute to them! it was not a fancy video as i am still learning here and there but i kinda like it (who else going to like it kan ;p) so enjoy kawan-kawan


SEGEYROOO!!^^

BONUS!


Hwang Buin's cat Jerry (Shillang the white one) and Berry (Buin the darker one) cutee

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos