Monday, July 18, 2011

Sana sini

Posted by Norazo at 4:23 PM
Hari ni rasanya mcm bnyk waktu senggang.. hehe senggang yang aku cari sendiri sbnrnya... Monday yang not quite boring though sbb mood senggang hehehehehe.... oleh sbb kesenggangan yang diciptakan sendiri, aku pn menggodek la FB kawan2 sahabat2 lama.. bila aku telek2, ramai di antara mereka sudah kahwin. aku pun terkesima.. wah mereka sdh berkahwin! bilakah pulak giliran aku? soalan ini adalah soalan menyesakkan jiwa dan ragaku. rasanya ingin melarikan diri ke tempat yg orang langsung x kenal aku spya teada soalan2 sumbang bersifat cepu emas tanya bila aku mo kawen (perlukah aku berhijrah ke luar negara??)

However, running away is not the solution.. just live with it... though sometimes i did wonder.. is something wrong with me?? i think yess kot.. hmm hmm hmm.. hari ni sangat mengantuk. well monday ma hehe... tp the reason mengantuk sbb semalam tidur lewat. the reason tidur lewat pulak semalam aku tiba2 dilanda kerisauan yang melampau. Pagi tadi office kami diarah untuk menguruskan logistik untuk satu kunjung hormat. Aku dipahamkan kami hanya terlibat dengan unshering dan juga penyediaan makanan. so aku dah assign someone for the foods dan utk ushering tu senang ceritala. asyik muka kami sja. So, semalam masa tengah iron baju aku tiba2 dapat ilham baru pasal kunjungan hari ni.. risau tahap gaban menyebabkan aku tido jam 12. Risau punya pasal jugak aku call my mom and minta dia doakan utk aku. Alhamdulliah hari ni berjalan dengan baik setakat ini syukur. Plus meeting yang dijadualkan hari ni juga CANCEL! What a wonderful Monday hehehe

Sekarang ni aku sedang layan lagu beribu sesalan sambil menunggu detik 5.30 petang! ^____^

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos