Sunday, June 19, 2011

Tempat Iklan Putra Damai

Posted by Norazo at 4:57 PM
Hallo...

Korang tau tak bukit iklan kat UPM tu??? mesti korang tau pnyalah sbb bukit iklan and pokok sebatang tu slalu dibuat tempat pengambaran filem mahupun iklan kat Malaysia ni. Tempat tu terletak di tanah lapang milik UPM kat Serdang nun. Aku secara jujur x tau tmpt cantik dlm tv tu berada x jauh dr tmpt aku tinggal ni. Mcm mana aku tau sbb hari tu bawa orang Thailand melawat Halal Research Centre Institute kat UPM and time tu aku berkenalan ngan pegawai bahagian Komunikasi UPM. Menurut Puan ni bukit tu memang femes. Tapi klu nak begmbr kat situ bebayar ok. RM150 satu jam. Kalau rasa kaya banyak duit Rm150 tu cam Rm1.50 jer, bolehlah berhubung dengan Pejabat Komunikasi dan Promosi UPM. Apasal aku tiba2 promote UPM ni?? adakah kerana seseorang yg berada di sana???? teeettttttttttttttttt hahahahah! sapa org tu? For sure geng Food Hunterz tau pasai ni hahahaha... So for now kita tengok the real bukit iklan UPM tu

ni gred A++

Nak dijadikan cerita, pada hujung minggu yang hening kira2 3 minggu yang lalu aku bolehnya perasan pasal satu kawasan lapang dan satu pokok dekat ngan tmpt aku tinggal skg ni. Sebelah pagar jer lah. Memang mak kagum. Walaupun x seindah bukit iklan tp ini kira tanah rata mcm bukit iklan tu jugaklah cuma yg bezanya ni gred C- kot hehehe.. kawasan lapang ni x tau milik siapa tp agak luas dan ada sebatang pokok yg rendang di tengahnya. Aku perasan sbb aku nmpk rmi tukang mesin rumput sdg berehat kat bawah pokok tu. Then aku pun terpikir ehh mcm bukit iklan UPM.. hehehe x caye?? mari kita tengok gmbr berikut

ni plk gred C-- hahaha

Ok tu jer la for today chowwwww ^_______^

XoXo



p/s gmbr pertama tu dipetik dari scene filem "Lagenda Budak Setan"

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos