Sunday, June 19, 2011

Mimpi

Posted by Norazo at 10:46 AM
Salam pagi ahad semua...

Semua orang sering didatangi mimpi. Ada secara kerap dan ada jugak yg jarang2. Aku ni jenis yang hari2 akan mimpi. Aku x pnh rasa tido aku yg comey ni kosong. Mimpi pasti akan datang bertandang. kenapa?? aku kurang pasti. Ada mimpi yg best ada gak mimpi yang menakutkan. Mcm semalam mimpi yg aku rasaa agak mengelirukan la. Aku tau mimpi sering dikaitkan dengan mainan tidur tp sometimes it feels real! Ianya rasa seperti betul sangat2 smpi aku slalu terlajak tidur or ketakutan. Sebagai contoh klu time kerja la kan. Aku slalu mimpi aku dah bangun mandi dan dan nak gerak rupanya aku masih lagi lena diulit mimpi!! WTH. Time tu mulalah aku menyumpah di pagi hari...

Aku kadang2 terpikir jugak. Apa rasa tidur tanpa mimpi? kosong ke? kita tidur then kita bangun.. mcm tu ker? jenis aku ni tidur siang baru 15 min pun aku mimpi smpi london. ko hado camtu??? hahaha.. aku juga slalu mimpi bnda yang sama berulang2 tp senarionya berbeza setiap masa. yg berulang2 ni lah membuatkan aku slalu risau. hmm...

Ada jugak aku mimpi bnda2 yg sangatlah x logik. sebagai contoh mimpi jadi GF Donald Trump. Ade ke patut? dia ckp melayu pulak tu. Yg best tu pulak, in one night i've been to 3 cities. London, Paris and NY. Sungguhhhh x patut. Bila aku bangun jer terus aku gelak.. then aku pnh jgk mimpi jadi GF Christiano Ronaldo. Hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ni lagi satu aku x tahan okeh. Aku pnyala x suka mamat tu sbb rambut dia yg sentiasa berkilat dan licinnnnnn jer aku tgk jf bf aku haiyoo.. mcm mana boleh terjadi aku pn x tau. aku pnyalah minat ngan Fernando Torres tp beliau langsung x menjengah ke alam mimpiku hahaha.. Walau bagaimanapun, the ultimate nonsense dream i've ever had was dreaming of ultraman and power rangers! aku x mimpi diorang ni zaman budak2 ok. aku mimpi diorang ni baruuu last year... ni yg buat aku tergelak non-stop. aku jadi ultraman pulak tu. kau hado?? x hado kan hahahahahha



oklah that's all. aku nak sambung tgk Naruto the Movie pulak. Byeeee

3 comments:

Min Min on June 19, 2011 at 12:01 PM said...

oh Jia, u mmg lucu....LOL

Norazo Aslan on June 20, 2011 at 2:07 PM said...

nasib dalam mimpi tu i x jadi ultraman taro kalau tak gerenti bertanduk mak haha

Min Min on June 20, 2011 at 4:04 PM said...

hahahaha...
devil! tapil kalaudevil wears PRADA best gak..=P

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos