Tuesday, May 3, 2011

Seriously x paham der...

Posted by Norazo at 12:16 AM
I received the below comment from bashing the same movies.. phew i guess i'm messing wih the wrong guy and the wrong movie yo hehe.. here it goes...
++++++++++++
cuba pikir luar dari kotak sikit boleh tak? Persoalan paling besar, jika footage yang kau tonton tu sampai kepada kita (penonton), maknanya, ada org lain dah dapat dan bawak keluar dari hutan tu... get this: azman akhirnya kena rasuk, betul? (ingat, siapa 4 org yg kena kelar dengan simbol bawah rumah bomoh tu) adakah dia akan kena rasuk hingga habis? ya, dia akan bangun, kenapa? Persoalan kedua, bila si mayat dibangunkan dan masuk "hantu si mati", apakah benda pertama yang dia utter, suara "ughhh.." kenapa? Ya, sebab itu bukan roh, tapi syaitan, yg kita lihat sewaktu jurukamera 2 org sedang sibuk cari Julie (yg dah mati/koma).. jadi poin di sini ialah, adakah syaitan, bila dah masuk mahu biarkan diri? ya, kita tahu yg berlaku lepas tu, si bomoh suami isteri DIBUNUH.. dan yg tinggal ialah azmn bila sedar ari rasuk pagi itu... tonton filem ni dgn akal sikit!

By Anonymous on Review Filem Seru on 5/2/11

i think i used my brain if you don't like it then what can i do. If i like it i will say it.. if i don't i will still be sharing it.. seriously not all of the viewer has a mind like yours dude... complicated one it seems! How can you pull something from that???


p/s bnyk review aku baca ceta tu tergantung.. kalau setakat mendebarkan, menakutkan, mencemaskan tu lumrahla sbb tu ceta hantu maaa...

4 comments:

Lil' Sue on May 3, 2011 at 10:12 AM said...

Hi Babe...

Nice blog you have here...(^_^) td tgh cari info pasal legend of mount kinabalu...then I saw the I'm possible sign.. OMO!!! u are Ssangchoo Fanss....hugs! hugs!^^
I also had that pix ...

Feel free to stop by at my blog ...

http://love4syg.blogspot.com/

Lil' Sue on May 3, 2011 at 10:14 AM said...

Hi Babe...
Came across ur blog while searching for legend for mount kinabalu... Nice blog u have !!!!
Then I saw ur pix with I'm possible sign.. I am also a Ssangchoo Fans!!! (^_^) hugs hugs....

Feel free to drop at my blog..

http://love4syg.blogspot.com/

jUliANa^sAlLeh on May 4, 2011 at 8:23 AM said...

haha..giler marah anon tue cik jia..kes kes kes

Norazo Aslan on May 4, 2011 at 9:02 AM said...

jujue! tu la pasal.. mak carik pasal ngan orang nox hahahahahaha

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos