Tuesday, May 10, 2011

New Baby~~~* Part 2

Posted by Norazo at 9:09 AM
Salam semuaaaa....~~~

Kenapa part 2?? mana part 1?? sbb part 1 ada kat sini hehehe.. thanks jujue for the wonderful introduction. yess i haven't snap a pictures of my iphone in pink case ;p sbb x sempat lg and still tgh bz menggodek. Thanks again to jujue sbb jadi bahan ujikaji semalam smpi org tu makan pon aku dok sent itu ini lagi hahahha sungguh comey lah kami bedua ;p..

Skang dah boleh whatsapp whatsapp secara berjemaah and some more free dgn rakan2 di KPT ni dan ianya sungguh seronok. Pastu dlm senarai whatsapp tu ada pulak encik JPA yang menjadi tukang dera kitorang dulu yg turut berwhatsapp dan status beliau sangtlah available all the time.. (boleh ka diriku tiba2 mewhatsappkan diri kpd beliau??? ♥) by the way he is cute and tall and specky and chinese look! delicous XD

Dalam pada kita bergembira ada yang berduka. My boss who have been away for almost 3 weeks has recently lost her father. I feel so sorry for her and her family.. hopefully she'll be strong and back on track!

ok tu jer lah... bye xoxo


p/s klu ingt malam ni i upload gmbr atau x pon bsk kn wordless Wednesday hehehehe

2 comments:

jUliANa^sAlLeh on May 10, 2011 at 9:31 AM said...

hehe..terus part 2 kat sini..hihihi :P ayooooo~* sayekan sanggup jadik bahan ujikaji semlm..hieee~* dah abis godek lom???hiks..hehehehe :P uish...kelebihan whatsapp tlh menunjukkan taring!!!!hehehehe... :p *cute,chinese,specky guy!!!hihihi* <3!!!!!lepasnie bolehla blog via iphone pulak...hieeee~*

-sorry for ayah ur boss jugak-

Norazo Aslan on May 10, 2011 at 11:18 AM said...

blog via iphone?? tu x pasti. hr tu cam x leh. pnh dah nak try

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos