Sunday, May 8, 2011

BISING!

Posted by Norazo at 12:14 PM
Aku sangat bengang dengan jiran di level aku ni. xde otak ataupun saja2 hilangkan otak beliau ka apa? do you know the word privacy??? i bet you didn't. apologized for my rude word but WTH you LET your children to play along the corridor and making noise as if you and your family are the only living person in this whole level?? guna otakla wey.. kalau nak bawak anak beriadah pegilah bawak kat pusat kejiranan ker, alamanda ke taman2 ker.. putrajaya ni bnyk lg tempat2 yang menarik utk lepak dan beriadah. yang ko biarkan anak ko lari dari hujung ke hujung pastu buat bising tu apahal?? yalah aku dah bangun tp what about others??? so rude la these people. stupid father!nak jer aku jerit bapak dia tu for being so STUPID and SELFISH!


luahan hatiku yang membeku kutujukan utk korang!

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos