Tuesday, April 26, 2011

Duda Terhangat

Posted by Norazo at 12:28 PM
Tadi sebelum pg meeting gue sembang2 ngan puter pasal majlis pertunangan Asyraf Muslim a.k.a Lope sr. hehehe tp kalau x silap memang dia tu anak sulung gak macam lope hehe... well seantero Malaysia tau yang Asyraf Muslim tu one of the eligible bachelor kat mesia ni kan so bila dia pnya pertunangan tu terjadi then the 1st sentence came into my mind was "there go another good +handsome guy taken" skarang ni zaman lelaki menjadi sangat laku di pasaran. so kalau nak cari lelaki yang beriman, berilmu dan berhemah adalah sangatttttt susah ok. kalau nak cari penyangak, penyamun dan segala jenis pe banyak la kot. walau bagaimanapun, kita x boleh pandang org luaran. mana tau DALAM HATI ADA TAMAN! hehehe.. manatau muka ganas tapi tengok citer2 Korea ♥ ( i know someone).

Asyraf Mulim is so taken ok!

so bebalik kepada tajuk di atas. Aku mention ngan puter yang my housemate suka Yusry KRU. Then for me he is not that handsome but he's good looking. Pastu puter cakapla "Handsomela, i minat Yusry!" OMG mak silap cakap la kot. rupanya peminat yusry jugak daaaa.... kitorang pun chit chat chit chat sampai puter kuar statement Yusry duda terhangat! agaknya la kot kan.. ya lah orangnya ensom, kaya, berbakat, cool jer, killer's eye, ada Lamborghini etc lah.. so boleh la kot kita label beliau sebegitu...

eligible bachelor of Malaysia hehe

so sapa lagi duda terhangat di pasaran skg ni selain beliau??? jimmy shenly dah jadi duda ke??? dia pun kira HOT jugak yezzerrrrr...
yezzer jimmy cute + kind!

tapi kalau duda suam suam maybe Dato' Ramli MS kot heheheh jahat aku.. tp dia cool apa.. maestro, berpengetahuan luas, cool gak, kawan aku ckp umah dia kat hotel! betul ke??? x tau pulak hehe..

gmbr ini dipilih kerana beliau nmpk cool gitew

bebalik pada Yusry betul ke dia in love ngan lisa surihani??? omg.. i was hoping for her to end up ngan Shaeizy Sam but who are sam compared to Yusry?? if it's me i go fr Yusry la kan hehehe.. but yusry what about Maya karin??? oh peningnya dunia artis ni~~ sbb tu la aku jadi gov officer jer hehe

lisa kah???

maya karin kah???

but lisa what about sam???

Dunia artis... XoXo

2 comments:

Min Min on April 26, 2011 at 3:49 PM said...

Not only u, even me i'll prefer Yusri...But Lisa more suitable for Sam la n Maya karin with Yusri...Hahahaha
Noksss, if u become artist dont forget about us..bwahahaha

Norazo Aslan on April 26, 2011 at 5:08 PM said...

nox bilakah itu?? xnakla nok masuk gomen pun pening jadi artis lagi pening bukan sbb bnyk skandal tp sbb xde skandal kot smpi org tak kenal hahahahah

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos