Saturday, April 9, 2011

Akademi Fantasia Musim Ke-9 - Konsert Pertama

Posted by Norazo Aslan at 9:54 PM

Holla... i am not watching AF-9. However masa makan di dapur one of the contender tu tengah nyanyi lagu Bruno Mars Just the way you are. Aku suka lagu tu sbb simple but catchy and dreamy... imagine someone says those words to you how would you feel??? (only if that someone is the one u love la ;p). the reason aku put up the entry is because aku x puas hati dengan komen pengkritik tetap tu. Aku x suka tu bila dia cakap sebutan bahasa inggeris anda tidak jelas dan tidak betul la.. haiyoo akak.. for me itu x perlu komenla wei.. i don't see no problem with that.we are not English speaking country so if sebutan tu x jelas let it be .. as long dia boleh perform sudah. Every year memang akan ada teguran mcm ni kalau student nyanyi lagu english. Aku dah tahap menyampah. Kalau suruh orang putih nyanyi lagu melayu pun gerenti sebutan diorang ada pelat2 jugak. Tapi kita rasa diorang comel apa. I'm sure klu org putih dengar kita nyanyi lagu diorang, mesti diorang pn rasa kita comel. asalkan sebutan diorang tu tak menjadi maksud lain kira oklah.. yang penting diorang boleh bawak lagu english. itu kejayaan apa.. the most important thing is the willingness to learn new thing! ok lah babai xoxo

-ikhlas dari hatiku yg tak puas hati-

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos