Tuesday, March 1, 2011

Sup Urat Keting Presint 11, Putrajaya

Posted by Norazo at 12:01 PM
Sebenarnya benda yang aku nak ceta ni dah lama tapi baru berkesempatan nak post sbb baru dapat upload gmbr! so sempena 1st day of March 2011 ni aku kongsilah. Mesti korang tau Sup Urat Keting Seksyen 7, Bangi kan.. haaaa dia ada bukak juga cawangan kat food court presint 11 ni. Hebat ok. Presint 11 yang kecik tu pun ada food court jugak.. sesuwaiii gitu. Food court ni terletak di Pusat Kejiranan kat depan rumah kitorang jer. So boleh jalan kaki ok.. kelasss gituu..

Dalam food court tu ada laa beberapa stall yang x seberapa tpi bolehhlaaa untuk sapa2 yang malas masak tp suka tabur duit.. kitorang slalu berkunjung ke Sup UK tu la sbb nak makan sup panas2 tek nak.. so ni aku nak kongsi kong beberapa gmbr la utk tatapan semua orang yang terrbaca blog aku ni ^___^

ni la tempatnya

ni plk pintu depan

jalan teruss jer lepas naik tangga tadi then nampak baju pink tu turn right



pastu cari la sign ni

antara benda yg ada kat kaunter

So dengan itu berkunjunglah yer ke sana kalau suka makan sup la. cuma sayang xde sate sbb sate urat keting di bangi tu super marvelous!

By the way, OTW pegi ke pusat kejiranan tu jumpa sign ni so rasa menarik kalau dikongsi lalu aku pn ambikla gmbr hehe

Beware ok!

2 comments:

Eff said...

sedap ka? bole test..

LiLy KnoTWiSe on March 6, 2011 at 1:55 AM said...

for me oklah not bad.. kalau x suka sup2 ada jugak western food, pantai timur, Mediterranean, chicken rice etc.. trylah ^___*

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos