Friday, March 25, 2011

Pusing-pusing sampai pening!

Posted by Norazo at 5:48 PM
Hidup ni umpama roda.. pusing atas pusing bawah ada x pusing kiri kanan?? hehehehe... aku ingat masa aku budak2 dulu. aku suka men pusing2 sampai aku pening.. bila aku pening aku pn jatuh² pastu aku gelak.. then aku pusing lagi hahaha.. lepas tu kena marah tapi aku pusing lagi... baru² ni aku balik kampung sempena my cousin's wedding tu aku tangkap gmbr anak buah aku alya. dia pun ada sindrom macam aku jugak. suka pusing2... lawak gila so aku berjaya rakam gmbr dia pusing2 tu untuk dikongsi bersama.. ☺♥ ♥ ♥ ☺

video

1 comments:

Norazo Aslan on March 28, 2011 at 8:34 PM said...

comeynyaaaa bila alya cakap "jatuhhhh..." i miss u darling mmuahh mmuaahh

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos