Friday, February 4, 2011

Manisnya.. manisnya senyuman mu

Posted by Norazo at 10:05 PM
Malam ni aku ngan adikku pegi ke pasar malam Putrajaya.. for those yang tak tau, pasar malam di Putrajaya ni buka every Tuesday and Friday from 5pm kot until 11pm if i'm not mistakenla tapi within those periodla... ceta utama malam ni bukan pasal pasar malam.. tapi pasal SENYUM!..

Memandangkan sekarang ni Malaysia menikmati cuti selama 2 hari bersempena Tahun Baru Cina, so pasar malam di Putrajaya ni xla sepenuh selalu. Ada bnyk gerai x buka. Datang2 tu kitorang lalu depan gerai Yong Tau Foo.. tapi mula tu x beli lagi. last2 nak balik baru singgah. Aku rasa malam ni gerai yong tau foo diorang jer yang buka so memangla ramai orang beratur... aku pun beraturla sama.. kat gerai tu abang yang ditugaskan potong2 tu sungguh SERIUSSS ok.. mak gerun tengok. Dahla tangan dia cepatt jer gunting2 benda2 tu then muka langsung x senyum plus rambut panjang gerun gerun...

X lama pastu ada ibu dan anak perempuan beliau yang sungguh comel tahap chubby. Budak tu merungut2 nak beli yong tau foo kot then mummy dia ckp kakak wait here, mummy buy ur fishball over there.. then budak tu terus jugak nanges2.. dia siap tarik mummy dia k.. pastu time tu la aku nmpk.. budak tu tarik mummy dia sebelah abang potong2.. abang potong2 tu kan serius sangat sambil potong2 dengan laju.. tapi dia sempat menjeling budak comey tu sambil tersenyumm.. ^____^ that senyum lasted only for 1 second but it was soooo sweet considering the fact that the guy is very serius hahaha.. aku gila...

Dia ngan en. roti john sama. Dua2 seriusss tahap gaban... tapi abg roti john comey banyaklaa hahhaha

Tu jer byeeee!

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos