Monday, January 10, 2011

Keputusan AJL 2010

Posted by Norazo at 12:04 AM
Persembahan Terbaik : Faizal Tahir - Hanyut
Vokal Terbaik : Hafiz-Noktah Cinta
3rd place : Hafiz-Noktah Cinta
2nd place : Meet Uncle Hussein ft. Black - Drama King
1st place : Ana Rafali - Tajuk lagu mak tak tau dan mak tak nak tau huh

Sesungguhnya setelah menjadi penonton setia AJL since 1996 keputusan tahun ni adalah paling hampeh. maybe aku bias la sbb sejujurnya aku x suka Ana Rafali. Tapi she is so damn annoying yo! menyanyi pelat sungguh! umpama org putih cakap melayu sengau.. klu nak tengok lirik n melodi irama besa jer pon.. mantap lagi Yuna! Bunkface! Hafiz! Faizal Tahir! Hujan.. why why why???? aku boleh terima orang lain menang. but NOT HER!

Tarik balik keputusan tu boleh tak???? but then again the jury knows everything right...

5 comments:

Miss Layaleya on January 10, 2011 at 12:24 AM said...

setuju!!!! nk like byk kali..:(

[:::AFZARA:::] on January 10, 2011 at 1:08 AM said...

ya betul ..kawan
i 200% setuju ngan u

LiLy KnoTWiSe on January 10, 2011 at 8:44 AM said...

fahi: i pn nak like banyak kali kalau boleh

afza: kasi up lagi 800% boleh?? hampeh tahap gajah!!!!

Puteri Nuur At-Terawis on January 10, 2011 at 6:16 PM said...

well, tahniah Anna Raffali :)

my review of AJL25 - boooo!

LiLy KnoTWiSe on January 10, 2011 at 6:24 PM said...

another boo from me too haha

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos