Sunday, January 23, 2011

Kenapa kaum ADAM Pupus???

Posted by Norazo at 5:33 PM
Ever wonder why men are outnumbered by women??? Yes i did.. and i did it all the times... Semalam aku tengok ceta Korea di Youtube bertajuk Haeunde - Tidal Wave- Tsunami la nama pemes dia. By the way Haeunde tu nama salah satu beach di Busan, South Korea tempat Tsunami tu take place in the movie.

Cuba kita ingat2 kembali... bila ada natural disaster and perang mesti diorang akan cakap "women and childen first" why?? sebab women dia lemah la sangat... (i know 1 woman yg x lemah. Bila beliau becakap, lelaki tulen pn berair mata ok) kedua children sbb diorang budak kecik.. hidup belum panjang. some more diorangla yg akan memerintah di masa hadapan kan... tapi kadang2 bila ckp women tu termasuklah orang2 tua kan.. kesiann orang tua ni gak. tapi kepala otak aku yang jahat ni pulak pikir diorang at least dah lama hidup (oh jahatnya aku). Aku selau nampak scene2 dalam wayang2. regardles wayang2 tu semua dari negara manalah.. Golongan lemah tetap akan dapat pembelaan.. so best jgkla klu jadi golongan lemah ni kadang2 hahahah.. tp yang tak bestnya bila dah semua golongan lemah selamat, golongan lelaki2 kuat kita lak pupus... maybe itulah yang dikatakan TANDA-TANDA KIAMAT (insaf mak ngan capslock mak ni)

so aku boleh simpulkan di sini adalah, the reason why kaum Adam pupus is because:

1. Kalau ada perang, diorang yang akan keluar beperang;

2. Kalau ada natural disaster diorang tinggal , pompuan n kanak2 kena selamatkan;


3. birth rates of baby boys declining;

4. bila ramai lelaki nak jadi perempuan; dan

5. sekali lagi dah TANDA-TANDA KIAMAT..

wassalam

4 comments:

ainur on January 23, 2011 at 6:40 PM said...

nice blog! =)

LiLy KnoTWiSe on January 23, 2011 at 6:53 PM said...

tankiuu ;)

z on January 23, 2011 at 9:55 PM said...

lelaki hampir pupus...huhu....nice entry...

LiLy KnoTWiSe on January 24, 2011 at 9:11 AM said...

ohh tankiuu ;)

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos