Wednesday, January 19, 2011

Hari Rabu yang Sebok : Part 2

Posted by Norazo at 4:25 PM
Seperti entry sebelum ini, hari Rabu kitorang di Seksyen Dasar, Kementerian Pengajian Tinggi adalah super duper bz. Ini kerana meeting sampai satu hari dan kami mengendalikan 2 meeting utama di Kementerian. Unlike last week pnya Rabu, this week aku x masuk meeting pagi. Masuk petang jer. Then pagi tu aku buat apa???? aku buat perkara di bawah hehehehe.. mengimbau kenangan 10 tahun dulu semasa aku di sekolah menengah! hehehe check check check it out!

soalan fizik level SPM k hahhaa

What is the formula for Velocity? ;p


siap ada markah lagi hahaha 67% ni jawab Sejarah Form 4 salah 4 dr 12

i need scientific calculator or buku sifir to answer the question ;p

Kesimpulannya, soalan SPM ni susah jugak ok. Yalah i took my SPM Examination exactly 10 years ago! lamanyaaa...

Pagi2 tu kitorang ada aktiviti makan2 di sebalik kesebokan. Ni lah bungkusannya hehe

Plastik2 kami haha

paper bag tipu semata2.. bagi mengaburi pihak lawan

ikan nasi dagei (bunyi kelate) kak rafid!

laksam mak selamat dalam perut yummyyy

puter bukan nama sebenar...

Tukang makan nasi dagei dengan peace beliau haha

Tu lah sorotan kisah hari rabu kami hari ni.. penuh dengan cabaran yang tersendiri.. cabaran utama adalah daripada Ibu Fahiya hahaha.. ciannn team kitorang yang sentiasa berserah ajelahhh..

Semalam hari Selasa bersamaan 18 Januari 2011 adalah befday Puter. So happy upgrading to version 2.9 puter may all the joy in the world be with you and your family always! Di sebalik befday puter, semalam Selasa jugak mak bawak nasi goreng.. hahah.. kali ni aku masak ok.. menurut Athirah n Kak Rafid sedap;p mak bangga mak bangga mak bangga ahahahahah..

muka memang x cantik ok ;p

Hari ni nak balik awal sangat sebab nak tengok wayang di bawah ni....

tapinyaa tadi Athirex cakap x best hmmm We'll see

Besok 20 Januari 2011 merupakan sambutan hari Thaipussam bagi penganut agama Hindu di Malaysia. So to all Indian in Malaysia Happy Thaipussam..


Sambutan Thaipussam di Batu Caves, Selangor, Malaysia

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos