Sunday, November 14, 2010

Hari sabtu di hujung minggu ku...

Posted by Norazo at 11:42 AM
Salam u'olls! ^___^

Semalam sabtu bersamaan 13 November 2010, aku ngan hsemte keboringan tahap tenuk melayu. Oleh yg demikian, my hsemate mencadangkan kami untk pergi ke Nilai 3 utk membeli kain sempena majlis bulan 12 ni insyaallah. Kami bercadang utk menggunakan jalan belakang. Untuk itu, aku pn tnya Puter, dan my friend lak tanya kawan dia. Puter dan bantuan Abg. Isk telah mencadangkan 3 laluan:

Pertama Sepang-Salak Tinggi;

Kedua Gate 1 - UKM; dan

Ketiga Highway Simpang Ampat!

Memandangkan my hsemate pnya ofismate mention Sepang jugak so kitorang pn ikut Sepang -Salak Tinggi - Nilai. Adalah sesat siiikit tp we've made it yo! di sna konon mo beli kain. Tp kainnya mcm x best n mahal jugak. So kitorang x beli kain. My other hsemate beli crocs RM10 an buah2an tempatan yg mahal sangat ok. Semasa d sana, aku sempat tangkap gmbr ni jak. Lupa mo ambik gmbr lain hehe..


salah satu kedai


crocs!


OTW balik ke Putrajaya, kami menyanyi2 d keta sambil mengimbas kenangan di lead camp hari tu. Masa dekat camp tu, last nite ada karaoke. Kebetulan salah seorang officer JPA tu nyanyi lagu BPR Air Mata Jernih. Kitorang pn balik2 menyanyi lagu tu sepanjang perjalanan terutamanya bhgn Aduh..Aduh... Aduh Sakitnya... Jiwa ini... memandangkan aktif sungguh kami menyanyi, so kami membuat keputusan utk berkaraoke d alamanda! And of course lagu yg paling wajib ialah Air Mata Jernih by BPR!! hehehehehe so ini adalah beberapa keping gmbr karaoke kitorang



Lepas karaoke, kitorang pn lapar lalu kami pn menjamu selera di Black Canyon! Sementara menunggu makanan, kami sempat begambar!




wajah2 sebelum makan hehe


makanan dan minuman kami! ;)

Selesai sudah makan, kami pegi pulakkk ke Nichii. I tell u'olls, mak kalau masuk Nichii ni jaranglahh keluar dengan tangan kosong ok. Mesti adaaaaa sja yg aku beli. temptation. Again here we took some pictures


pilih jangan x pilih


baju2 yg mak beli. Apsal la yg hijau x blh rotate???


Actually pas pg Nichii kitorang pegi Care4. Tengah sibuk2 pilih sayur, aku terpandang terung kecik bulat2. My 1st time ever nmpk terung tersebut. I find it weird at first sambil terpikir "Di semenanjung ni Macam Macam Ada!!" Inilah gmbr terung tersebut!!



Selesai membeli belah, kitorang pn BLAH balik umahh ^_____________^ what a wonderful day.

And today Sunday, i just stay at home updating my blog and surfing!

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos