Monday, October 25, 2010

jodoh dan mimpi???

Posted by Norazo at 2:22 PM
Tajuk macam meletop tp xla meletop sangat. spt entry sblm ni aku keboringan, kesunyian n etc, kerjaku hanyalah mencari ilham untuk menulis d blog ku ni . so aku pn buka la my 1st ever email i had since sekolah menengah kot. Yang bestnya pasal email aku ni semuanya masih tersimpan d situ. baik ceta chenta munyit bersama miko mahupun ceta sebelum itu dan selepas itu. aku x penah delete. almost 10 years pnya ceta ok. mostly ceta2 selepas zaman spm. lepas spm kawan2 kami semua scatter all over malaysia. tinggal la beberapa kerat sja d labuan. Between me n them back then slalu bebalas2 email bertanyakan khabar. memang lawak la bunyi2 email kami tu. ayat2 budak 18 thn la katakan hahahahha.. sungguh budak2 ok.

then aku pn tejumpa satu email ni bertarikh 22 Julai 2002. my friend wrote :

"...satu pekara pelik yg b'laku ialah masuk semalam suda 2 kali aku termimpi c XXX ,herankan?mimpi yg baik2 sj oooiii
bukan mimpi uh-oh!.kim slm sama ia ahhh..."

btw my friend ni is a guy... so apa kaitannya ngan tajuk di atass??? kaitannya adalah my friend tu n the girl in his dream miss XXX tu dah kawin.... !!!!!! meletop kan.. jodoh kuat betul..

so, klu korang yg belum kawin tu cuba ingat2la mimpi korang zaman 8 thn yg lalu mana tau ada jodoh di sebalik mimpi tu.. hehehe...

p/s all i can remember was i dream of snakes!

1 comments:

Miss Layaleya on October 25, 2010 at 4:10 PM said...

hehehe.. i like!!! sila tukar link blog sy, di blog anda..

dh xpired tu.. heheeh

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos