Sunday, June 6, 2010

wo ai ta (I Love Him)

Posted by Norazo at 2:13 PM

on friday kebetulan my hsemate terbukak la channel 8TV then kat channel tu bnyk wyg cina kan.. so as an avid chinese drama fan, ada 1 commercial tu sgt menarik lagunya.. so aku pn menarik perhatian terhadap yg ditayangkan.. rupa2nya ceta autumn concerto i tell u the ost sound so very wonderful n aku pn skg tgk wyg tu kira oklaa.. pelakon dia comey n jln ceta pn best cuma perbezaan paling ketara dlm wyg taiwan compare to wyg jepun, korea n hong kong, drama taiwan ni terlampau byk loop hole smpi ada yg x logic2 pn keluar.. baling hp 2-3 kali pn hp tu masih berfungsi lg. klu baling ke tilam oklah ini baling ke simen ok hahahahhaha itu baru 1 ada bnyk lg. tp olh sbb pelakonnya comey n ost yg best aku tgkla...

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos