Tuesday, June 8, 2010

orang jahat pakai baju sut

Posted by Norazo at 10:06 PM

kadang2 rasa cam lawak jak klu tgk drama dlm tv (terutamanya cina, korea n jepun) sebab setiap kali watak org jahat seperti along kah, mafia ka, drug dealer ka mst penjahat2 tu semua pakai sut terutamanya sut itam.. adehhhhh nmpk betul dia tu org jahat sbb lain dr yg lain. kejar2 mangsa smpi d train, kawasan kedai2 etc mst pki kot. siap kasut kulit seluar opis2 n kot ok... x panas ka padahal kerja tukang kutip hutang ceyyyy.. tolongla mister pengarah.. klu watak penjenayah bab kejar2 org tu kasila drg paki t-shir jeans jak.. logikkkkkkkkk la sikit huhu. klu bos dia xpala.. ini kuli pn pki sut!




nang kaya bena2 lah ya.. sampei kuli tek makei sut indah!! hahahaha

2 comments:

Puteri Nuur At-Terawis on June 22, 2010 at 11:43 AM said...

panas la weh pakai suit kalau jadi orang jahat kat malaya :-P sure pasni orang jahat tak yah gi sauna, semua dah terbakar masa lari :-D

LiLy KnoTWiSe on June 22, 2010 at 2:02 PM said...

tp kan yg kat oversea ni penjahat tu kejar masa musim panas gak hahaha

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos