Sunday, May 23, 2010

me n my weekend

Posted by Norazo at 1:59 PM
hobi saya sekarang adalah melayari internet... pendek kata addicted to internet.. indahnya hidup d zaman cyber ni. kadang2 tebayang klulah aku hidup zaman dolu2 mcm mana la tu?? maybe aku pndai masakla hehehehe skrg ni masak mmg masih fail..uwaa sbb tempation pada internet lg tinggi dari masak. klu lapar barulah cari makan.. klu ada makanan klu teda then hentam ajalah..

bebalik kepada me n my weekend.. semalam aku dengan jayanya ngan hsemate a.k.a. navigator (gamin) gamble p ioi. nasiblah jmpa hahahah.. gamin tu menyusahkan jugak "turn right and turn right", "turn left n keep left" "recalculating... recalculating" "lost satelite signal" ituuuuu jak yg keluar.. pastu klu melebihi had laju sikit mulala keluar "ting tong ting tong" mulanya heran apa yg dia bunyi2 ni tp x cakap. rupanya bgtau melebihi had laju heheehehe comeyyy tp bagus jgk time dia ting tong tu mmg kebetulan ada papan tanda speed trap tepi jalan tankiu gamin... smpi akhirnya d ioi. dr luar nmpk besar, rupanya ceh mcm kecik jak dr dalam pelik.. balik jam pulak puchong ni huh menyampahhh.. tp sempat jugak smpi umh sblm af konsert final (my navigator's request) tp dia sogok ngan domino wow beshhhh... hr ni mo jalan lg.. jalan2 cuci mata (JJCM)

kepada sapa yg mnt lagu korea tu (to jujue n silent reader if any) aku syorkan C.N. Blue pnya new single LOVE n Black Flower becoz lagu diorang mmg lain dr other typical korean boy n girls group coz they play as a band. smart la album diorang yg baru ni. then kedua 4minutes ni girl idol group la. lagu baru diorang HUH sungguh energetic n full with attitude best jgk.. n the all time favourite Wonder Girls dgn single terbaru 2 Different Tears mmg best. it's a catchy song. forget about Nobody. lagu tu old school sdh. baruuuu konon femes d malaysia ni. let's move on people to their new song.. bestttt

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos