Friday, May 21, 2010

lari dari rumah??????a

Posted by Norazo at 9:34 PM
wah cam hebatt sja bunyi tajuk hehehe... tadi makan ngan hsemate smbl tgk tv. then ceta2 zaman dolu2 masing2. klu dulu my entry pasal perangaiku yg sangat x mendengar ckp whenever my mom say no skg ceta pasal aku yg sgt degil tahap gajah. entry b4 ni ceta aku zaman umur 4-6 thn. skg ceta zmn umur aku 7-8 tahun plk. dulu kan aku ni kira ank manja bcoz akula yg bongsu kn. adik time ni blm wujud lg. wlu bagaimanapun kepakaran ku pada waktu ini ialah menjadi kwn begaduh my mom (sesuatu yg x boleh dibanggakan. jgn ikut yer bebudak) olh sbb manja maybe so aku x blh ditegur n all. mst la mo membalas balik. (maybe aku patut jd lawyer kot hehehe.. ) hingga pada satu tahap tu kan my mom said "kemas baju2 ko semua, keluar ko dr rumah ni" meletop ok.. masa ni aku rasa aku drjh 1 kot.. dengan jujurnya aku pn ambik plastik yg besar tu (plastik yg mcm mydin ok kaler pink) terus masukkan semua baju2 dlm tu. siap ikat lg hahaha.. tp x tau mau pegi mana lak... kambeng betul... umur 7 thn mo pegi mana oo lari?? naik bas pn blm pandai lg.. extreme jgk zaman budak2 aku ni. lepas kena pujuk olh my mom then x jd lari. tp baju yg dlm plastik tu x keluarkan balik tau. just letak bwh katil in case kena halau lg sdh ada persediaan hehehehe gila ;p

smpi sekarang my lo tau (dad) selalu ungkit kisahku yg kena marah pastu masukkan baju dlm plastik mo lari hahhahhahah...

1 comments:

Miss Layaleya on May 22, 2010 at 7:01 AM said...

u buat gelak smpai pecah perut la.. hahaahaha.. sgt nakal!!!!

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos