Tuesday, May 11, 2010

blogku bersawang katanya....

Posted by Norazo at 10:13 PM
layaleya.. seperti yg ku katakan tadi siang.. saya tak tau nak update apa hahahahha...

btw last weekend aku terbang ke tawau sbb sahabat baikku kawin.. then terlanjur d sna, kebetulan my kazen yg ada kat situ bawala jalan2 sampai semporna gitu noks.. bestla tgk tmpt org yg lain dari tmpt sndr. sblm tu pagi sabtu time bekfast my kazen pnya husband kebetulan org semporna cerita la pengalamannya dengan org terengganu yg ada d opisnya. org ganu ni bg dia budu (yg dibalut d dlm suratkhabar ok). tp kira abg ipar ni x tau apa bnda budu tu. dia tanya "apa ni?" si kawan ckp "utk diminum ni bang" then dia pn apa lagi siap buka botol tu nak minum then ditahan oleh org ganu ni "bang.. bang.. main2 sja ni bkn utk minum ni utk cicah2 ikan" hahahha kesian abg iparku kira mcm akula juga.. "diroba" dan "diloya" huhu.. pastu abg iparku ckp "boleh ba kalau kaw tu dilayan" hehe skg giliran org ganu ni pulak yg fening dia plk tanya "apa tu" abg ipar sya jwb dengan megahnya "SENYUM SOKMO" hahahahahahahhaha.... yg comeynya org ganu ni pecaya sambil meangguk... kasiannnnn ayam dan itik ni masing2 kna main2kan..

so hendak dijadikan ceta td time d opis org ganu opisku ni mulala habaq kat org melaka n n9 pasal ceta diroba n diloya.. then diorang ketawa. so dengan bangganya aku pn ckp "boleh ba kalaw kaw tu dilayan" diorang tanya "apa tu" aku pn cakap "SENYUM SOKMO!" hahahahaha n of cos comey n best bila diorang pecaya maksud ayat tu senyum sokmo... hahahaha "revenge is sweeeeettttt" ^________________^

jangan marah

so boley ba kalaw kaw tu dilayan....... @ senyum sokmo

0 comments:

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos