Saturday, April 3, 2010

semalam di pasar tani

Posted by Norazo at 12:28 PM
hehe semalam d pasar tani entry kedua bulan April. Balik kerja semalam p pasar tani. as usual jammed gila2 then manage jgkla dpt parking. tujuanku mo beli betik tp betik xda. then belilah kue teow my all time favourite. ^_________^ unfortunately x sedap T______T. last destinaton aku mo beli ayam. then pilihla ayam tersebut then tu abg potong ayam tanya "nak potong kecik2 ke dik?" aku dengan bangganya jawab "po...!" hahhaha for those who know me mst tau snydrome ckp separuhku ni... hehhe nasibla dengan big bos mak x pnh buat nok.... klu boss no 2 adalah hehehe... bebalik kepada abg potong ayam tu mulanya diorang blur then pastu diorang pn ketawa smbil ckp "po..."

ok tu jak.. byee

4 comments:

|| mrs. BuBu || on April 3, 2010 at 3:30 PM said...

PO! hahaha~* sekarang bila bercakap dengan you nyah, i rasa macam tengah main crosswords puzzle, sebab kena teka penghabisan perkataan!

jUliANa^sAlLeh on April 3, 2010 at 3:50 PM said...

hahaha PO..seb bek bkn POPOO :p

Miss Layaleya on April 3, 2010 at 8:19 PM said...

sengal la u noks....... sib baik x porno.. hahahahaha

NoR@Z!@H on April 3, 2010 at 11:46 PM said...

hehehehehe...apa boleh buat nasib badan....

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos