Saturday, February 27, 2010

my weekend with hsemate

Posted by Norazo at 9:20 PM 0 comments
today 27th aku jalan2 ngan hsemate p sunway piramid. konon mo tgk wyg tp rmi gila so x jd. penatnya kaki.. since pki keta kwn so aku pn goyang kaki jak d belakang. pdhl semalam sampai sesat2 konon mo cari ioi mall. last2 jmpa the mines plk haha...

hr ni d sunway kami makan d ayam penyet ria.. bg aku sdp lg yg wong solo d bangi tu la.. tp sempat jgk la ambik gmbr



menarik ka???

Tuesday, February 23, 2010

Fahiya & Afza

Posted by Norazo at 3:11 PM 5 comments
Fahi, if u read this nak bgtau ada pegawai baru.. lelaki .. n jujue minat dia hahahahaha!!! so get well soon ok..!

n afza if u happen to read this also, the new officer duduk dlm ur cubicle... wah mamarazinya aku

p/s jujue jgn mara ah...

PTPTN

Posted by Norazo at 12:03 PM 0 comments
Hari ni dengan bangganya aku cek PTPTN website dan cekla senarai hitam peminjam. sah sah namaku terpamer di situ adoiiiiii.. tp msh belum dlm senaria hitam imegresenla.. moralnya jgn lengah2 bayar ok

Monday, February 22, 2010

hmm

Posted by Norazo at 5:40 PM 1 comments
what a day.. hr sabtu hp keciciran belum pn setahun kewujudan hp tu.. pastu hari ni mcm aku jak jd objek kna marah... ohh noooooooooo!!... sabar²

Thursday, February 18, 2010

kenapa aku d sini??

Posted by Norazo at 5:10 PM 1 comments
this is da 2nd time i wrote this entry with da same title coz yg 1st tu aku tedelete without sempat saving it. ayoooooooo... bebalik kepada perkara di atas.. why im here??? why?when?where? aishh da question i have been asked myself for i dont know how many times a week.. or even a day..?? sighh... but i keep telling myself everything happend for a reason. it is not just happend..

aku baru balik kampung hr tu.. so of cos la hepi. seeing all familiar n lovely faces make myself happy. but as usual la coming back here is like hell. i miss my family already even before i arrive here. my friends suggest me to cari bf here.. as if bnda tu kita blh tunjuk pulak i want u i want u.. no ma... klu kitala ckp i want u then the other party said i hate u how??? kan ke malu hahaha.. (org kk cakap kuyakkxxx)

for 5 years i have been away frm home due to further study la... 3years in sabah another 2 years in sarawak. i did cry when i away frm my family but not as muchh as now. dulu time d apot aku x akan menangis bila menyalam tangan beliau ku. but now i cannot. i burst to tearsss.. as if i dont want to go... tp aku kuatkan hati jugak. saying that its just temporary soon i will get used to it.. i am adapting to it now... =) .. now i realize aku memanggg anak mummy.. sepanjang d labuan baru2 ni aku jadi anak yg sgt patuh n rajin (ada jg malas la) n kakak yg sangat menurut kemahuan adiknya coz i know they miss how i always treat them. with me at their side they ask me to be their driver all da time n i am obedient as ever.. i miss them.. they both are the nicest brother ever.. n my parents are the wonderful person ever.. time d labuan jg ada majlis potong rambut my niece.. wahh lgla umpama double celebration. semua my ahli keluarga berkumpul. i miss both my nieces. c kakak semakin nakal n petah. sampai aku sukaaaa rakam suaranya yg comel tu. fyi my message tone is actually her beutiful n cheeky voice... not just message tone ok my alarm tone pn sma. so these days i open my eyes with a great smile coz i've got to listen to her cuteee voice.. i dearly love her for that n of cos her little sister who is so bulat and i hope she's not end up like me =(.. mcm besala klu sdh bekerja n umur2 yg patut kawin sdh ni mst org kampung tnya soalan keramat tu.. ayooooooooooooo how how how aku mo jawab?? aku teada calonn klu ada kinek2 juga aku kawin ba hahaha.. sabar jak la... ada tu jgk mr right 4 me ... =) i do believe....


oklah mo balik ni.. 5.30pm sdh. opis pn sunyi.. fahiya baru bye2 td. mo jmpa phea d alamanda katanya.. aku lak mo balik umah...

adiosssssssssssssssssssssss

Thursday, February 4, 2010

what a wonderful day... ^_^

Posted by Norazo at 2:35 PM 2 comments
have u ever imagine in 1 day u'll meet all ur crush??? today I AM! is it a good sign or bad omen?? coz the last time these thing happened to me i end up meeting 'him' with his GF at GSC Alamanda... ohhh no and i'm going to Alamanda today.. will i meet them??? hopefully no...

p/s i smell like sup daging huhu !!~~

Wednesday, February 3, 2010

lama tak memblog kan diri

Posted by Norazo at 10:39 AM 2 comments
seperti tajuk di atas ya!!~~ lama sdh tidak memblogkan diri. Kwan seopis tanya apasal x update blog??? jawapanku pada mereka adalah... BZ.. yup aku memang bz awal tahun ni.. kerja mcm x pandai habis.. baru habis adala lg yg datang bertamu... klu tgk meja ada fail merah banyak sepink jamku...hehe.. tp kali ni aku ambik kesempatan keeeejapp jak menaip sesuatu utk tatapan mata2 followers ku :) skg pnyala sebok smpi FB pn jarang2 aku berkesempatan buat kunjung hormat hahhahaa..walau bagaimanapun aku cek jgk hari2 cuma sekadar melawat kebun ku then kuar balik..n yesss aku bekebun jgk hehehehe

... untuk pengetahuan semua aku bakal becuti sepanjang CNY.. besttt dapat balik n jmpa warga kampung... bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! \ (^_^) /

ok tu jakla bnyk lg mo buat.. baru ada fail merah turun lg ni so mo prepare surat lg..

p/s jiran depan rumah fahiya gelak besar!! bek mood nampak
 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos