Monday, December 28, 2009

my loveeely weekend

Posted by Norazo at 11:00 AM
Menjelang minggu2 terakhir bulan dec ni, hari bekerja 4 hari sja dlm seminggu sbb every friday public holiday pulak... sweeeeettt... so olh sbb cuti panjang i.e. 3 days, terasa malaaaasss mo kerja.. best cuti ni.. kan bagus x pyh krja tp bulan2 dapat gaji hua hua hua lumayaann... terpaksala kawin sma org kaya klu mo angan2 setinggi itu.. btw hari jumaat tu 1 hari d umah.. apa aku buat?????? apa lagi YOUTUBE la.. teda lain pnya tu la duniaku klu d umah.


apa yg aku surf???? FAMILY OUTING! kpd yg x tau bolehla google rancangan tu berkenaan apa. yg penting korean variety program lah.. pecah perutku ketawa dgn perangai celebrities tu semua.. memang da' bomb!

Rancangan ni memang best.. hopefully malaysian will learn something frm korean entertainment industry la sbb diorang pnya rancangan kreatif n happening..

Selain dr tu, on saturday aku join kawan p wedding dia pnya kawan.. aku pnh jgkla jumpa sang pengantin tu sblm ni. majlis kawinnya d pusat komuniti manjalara?? i think so la x pasti jgk. yg pntg dlm dewan. utk ke sana bepusing2 mencari tmpt tu. tnya aku memangla aku x tau kan. so aku just baikkkk pnya duduk d kerusi belakang sbb x tau. pusing pnya pusing, last2 tnya abg pembaca meter. beliau dgn baiknya menyrh kami ekot dia dr belakang. so kami pn ekotla. rupa2nya dekat jak ah hahaha! XD.. majlis tu grand la jgk. siap ada tandu segala. dayang2, inang2 n hulubalang2 yang terdiri drpd kawan pengantin pompuan. kelasssss.. aku time tu lapar gila sbb dr pg x makan so mmg aim makan lah. makan pnya makan sekali angkat kepala betul2 meja depan aku ni org ensom hahaha dia pon makan. kira bedepan la.. mak aih pemandanganku indahhhh sungguh! at 1st i thought dia bapa org sbb ada 1 pompuan n bdk kecik dkt dia. then oh tidakk coz bapa budak tu sampai.. hehe di samping kesibukan tgk org kawin aku pn sebokkk jgk tgk2 dia hahahah ero bibi betul.... tp yg best, we managed to betembung mata 3x la camtu hahah.. wah mengira.. then kan aku dapat ilham bernas! aku mo ambik gmbrnya scra curi2.. which i managed to do so. unfortunately xla clear sbb aku x brjya zoom sgt. krg ketara plk kn. tp aku rasa cam dia perasan pulak. peduli la.. bukan aku jmpa dia lg pon hahahahahha bestttt!

coming sunday, teda buat apa2. bangun tengahari (heaven) then kain hntr dobi, buang sampah n dr siang smpi malak teda lain youtube, family outing, a bit of
, so itulaaaaa kerja ku during weekend.. indah seindah2nya kan hehehe at least 4 me lah! ;)

2 comments:

ogyzain on January 4, 2010 at 9:43 AM said...

beh,u pegi kawin c nani tu??/cmna lah?ada amik gmbar??sorii,x dpt jmpa cuti tu...sibuk dkt rumah mertuaku....huhuhuhuh

NoR@Z!@H on January 4, 2010 at 10:51 AM said...

gmbr?? aku x ambik. za ada. tp superb la jgk kawinnya tu.. pasal x jmpa tu aku pn expact kita x dpt jmpa pnya

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos