Monday, October 19, 2009

my weekend and my new pair of shoe

Posted by Norazo at 11:37 AM
hm.. tgk tajuk mcm kasut yg smartla kunun tapinya ni kasut opis jak.. hehe... to cut the story short, i need to have new opis shoe sbbnya yg b4 ni mcm kasut nurse2 jak bukan opis2. so last friday rite after balik dr opis i went to alamanda. my hsemate waiting for me already. tujuan utamaku mesti beli 1 pair sandal n 1 pair shoes. pusing2 pnya pusing aku jmpala kasut yg smart utk ke pejabat n worth the price (got 20% disc). maybe budak sales tu kepenatan bila aku sma my member kerah tenaganya cari saiz yg kami mau. bayangkan klu x jd beli, jgn2 dia balingnya kami (speacially me) with all the kasut.. Hahahahaha! :D

Pas mission accomplished, kami p carrefour utk menyudahkan mission sampingan . iaitu beli periukk nasi. maklumlah umah xda kelengkapan memasak. smpi bila thn makan nasi kedai n maggi.. huhu.. tp hsemate ku semangat dia beli dapur gas n the nxt morning tong gas hijau smpi. the very afternoon jgk dia masak kari ayam.. marveloussss.. one of my fevret food is chicken curry..

then yesterday sunday, za jemput p umahnya got open hse. so aku pegi sehari lebih awal. sempat ikt dia p beraya di rmhnya kawannya pnya kawan.. it was happening speacially the FOODS.. and the host of course plus all the guess.. antara hidangan yg melekat di hatiku CHICKEN PIE, OREO CHEEEEEEESEE CAKE, CHOCLATE CHIP CAKE, CARAMEL CUSTARD, STIMBOAT , n yg lain2 tu besalah rendang, laksa, nasi tomato, aym masak merah.. pendek kata BANYAKKK GILAAAAAAA!!!.. n aku bedal semua kecuali nasi tomato n lemang.. puasnya perutku.. coming sunday, kawanku pulak yg buat opn hse.. wahh.. ni pun heaven. aku pnya perut kenyang smpi kan tetido2 hahaha... sihat betul cam ular sawa... i love her mom's kuah kacang, sambal sotong, lodeh, n kari udang. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... best best best.. aku suka., tanpa segan silu aku melantak. sbb org x kenal aku pon hehehe... yg best siap bawa atas lagi makan smbl tgk HBO... mcm umahku pulak.. kesimpulannya what a happy weekend for my perut.... yummy.. i wish i can post the picture but i dont have any...

last nite i reached home at 10.12pm bcoz aku naik 2 train. komuter n kl transit pastu naik nadiputra lagi.. penat nok.. tp xpala bebaloi....hehehe...

bebalik kepada kasut baru kunun, kasut tu time aku tried mmg ngam2 la.. tapi, blh plk bila aku pakai pagi tadi umpama aku pki selipar.. longgar gila padahal aku baru pki hr ni.. n some more sblh kiri bkn kanan.. heran.. apasl kaki kiriku mengecut ka??? therefor i stuffed a very thick tissue in it.. baru blh bergerak bestttt sikit hehehe... tp smpi bila mo stuff tissue???



2 comments:

ogyzain on October 27, 2009 at 10:50 AM said...

kaki kita mmg kecik sblah lah beh....

NoR@Z!@H on November 28, 2009 at 9:18 PM said...

oh ya kah???? tp skg kasut tu ok sdh.. ngam sdh dia

 

Something for Nothing~~ Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos